logo

YOUR DATA

Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione

ADDRESS DETAILS

Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione

CATERING

We invite you to choose the menu for the first and second day of the conference

DOZO RESTAURANT PINO FACTORY RESTAURANT NOWA WYTWÓRNIA RESTAURANT
COLD BUFFET
Futomaki with salmon, avocado, lettuce, cucumber, Philadelphia cheese

Uramaki with asparagus, cucumber, leek, pumpkin, mayonnaise and sesame

MAIN COURSE
Panang curry with coconut milk, kaffir lime leaves, lime, chicken, lychee, pepper, peanuts, coriander and spring onion, served with jasmine rice

Yellow curry with tofu in coconut milk with bell peppers, sweet potato, sugar snap peas, bamboo shoots, cilantro, and spring onion, served with jasmine rice

BEVERAGES
Sparkling/still water
apple/orange juice
SOUP
Cream of white vegetables, with herb croutons

MAIN COURSE
Pumpkin Ravioli, ricotta, butter, chilli, parsley, grana padano - vegetarian

Sous-vide chicken fillet, vegetable caponata, tomato sauce

SIDES
Kaszotto with sun-dried tomatoes

Lettuce leaves with lemon vinegrette

Oriental red cabbage salad with cilantro and chili

BEVERAGES
Sparkling/still water
lemonade
SOUP
Pumpkin soup with croutons

MAIN COURSE
BBQ ribs

Cod fillet in caper-lemon sauce

SIDES
Boiled vegetable bouquet

Red cabbage salad with chili and pineapple

Roasted baby potatoes with rosemary

Boiled rice in vegetable broth with parsley

BEVERAGES
Sparkling/still water
apple/orange juice
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione

DINNER

OTHER

0/250
Pole jest niepoprawnie wypełnione

CONSENTS

Price for participation in the conference: 850 zł netto