logo

TWOJE DANE

Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione

DANE ADRESOWE

Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione

WYŻYWIENIE

Zapraszamy do wybrania menu na pierwszy dzień i drugi dzień konferencji

RESTAURACJA DOZO RESTAURACJA PINO FACTORY RESTAURACJA NOWA WYTWÓRNIA
ZIMNY BUFET
Futomaki z łososiem, awokado, sałatą, ogórkiem, serkiem Philadelphia

Uramaki ze szparagiem, ogórkiem, pporem, tykwą, majopnezem i sezamem

DANIE GŁÓWNE
Panang curry z mlekiem kokosowym, liśćmi kafiru, limonką, kurczakiem, liczi, papryką, orzeszkami ziemnymi, kolendrą i dymką, podawane z ryżem jaśminowym

Żółte curry z tofu na bazie mleka kokosowego z papryką, batatem, groszkiem cukrowym, bambusem oraz kolendrą i dymką, podawane z ryżem jaśminowym

NAPOJE
Woda gazowana / niegazowana
sok jabłkowy / pomarańczowy
ZUPA
Krem z białych warzyw, ziołowe grzanki

DANIE GŁÓWNE
Dyniowe Ravioli, ricotta, masło, chilli, natka pietruszki, grana padano - vege

Filet z kurczaka sous-vide, warzywna caponata, sos pomidorowy

DODATKI
Kaszotto z suszonymi pomidorami

Liście sałat z cytrynowym vinegrette

Orientalna sałatka z czerwonej kapusty z kolendrą i chili

NAPOJE
Woda gazowana / niegazowana
lemoniada
ZUPA
Dyniowa z grzankami

DANIE GŁÓWNE
Żeberko w sosie bbq

Filet z dorsza w sosie kaparowo - cytrynowym

DODATKI
Gotowany bukiet warzyw

Sałatka z czerwonej kapusty z chilli i ananasem

Pieczone ziemniaki baby z rozmarynem

Gotowany ryż na builionie warzywnym z natką pietruszki

NAPOJE
Woda gazowana / niegazowana
sok jabłkowy / pomarańczowy
Pole jest niepoprawnie wypełnione
Pole jest niepoprawnie wypełnione

KOLACJA

POZOSTAŁE

0/250
Pole jest niepoprawnie wypełnione

ZGODY

Cena za udział w konferencji: 850 zł netto